Burgonyás ételek

Köményes sült burgonya tengeri sóval. Krumplis lángos fokhagymásan. Tárkonyos krumplileves tejföllel. Boros sült burgonya tavaszi hagymás tejföllel. Rösztiben sült báránybordák. Íme néhány jól hangzó ételnév kóstolónak a válogatásból.

Hagyományos magyar ízek, az új, kreatív konyha különlegességei és más népek krumplis finomságai jól megférnek egymás mellett Korpádi Péter és Patyi Árpád új könyvében. A szerző a burgonyából készíthető étetlek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. Az ötven recept ínycsiklandó előételeket, vendégváró falatokat, leveseket, gazdag egytálételeket, húsos és halas fogásokat, sőt desszerteket is kínál. A recepteket a szerző által elkészített, ízlésesen díszített és tálalt étel minőségi fényképe illusztrálja.

 
Méret213x235
Oldalszám112
Kötéskeménytábla
Kiadás éve2003.
Kiadás
Besorolási kódC BIZ
ISBN szám: 963 243 894 9
Listaár:  2 700 Ft 
Online ár:
2 430 Ft
 

Hasonló könyvek

Vegetáriánus ételek Korpádi Péter, Patyi Árpád963 242 92
Listaár: 3 200 Ft
2 880 Ft
Lisztérzékenyeknek háziasszonyszemmel Sókiné Hajdara Ágota978 963 226 419 6
Listaár: 1 980 Ft
1 782 Ft
Listaár: 1 890 Ft
1 701 Ft
Lisztérzékenyek szakácskönyve T. Fodor Zsuzsanna978 963 226 374 8
Listaár: 2 200 Ft
1 980 Ft
 
Webshop készítés